Contact    

Noutăţi


Curs VIAȚA pentru animatori centre de vacanță (ANC)

08 februarie 2018
Ediția cu numărul 8 a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanță, acreditat ANC, va avea loc în perioada 22-29 iunie 2018.

Mai departe

Rezultate internship VIATA 2017

16 iunie 2017
Mulțumim pentru aplicații, dragi IMPACȚI!

Șase dintre cei 9 aplicanți vor face saltul VIAȚA și ne vom bucura să ne întregească echipa în vara anului 2017:

Mai departe


1,2, 3 și ...te vrem în echipa Taberei VIAȚA!

17 mai 2017
Când te uiți înapoi la vara trecută, te întrebi ce îi lipsește?
4 săptămâni ca intern în tabăra VIAȚA, asta îți completează o vacanța de vară de neuitat:
Natură, Aventură, Dezvoltare personală, Prieteni pentru totdeauna
Numai pentru membrii IMPACT!


Mai departe

Voluntari evadați de pe insula muților

27 octombrie 2016
Cei 15 tineri din Petroșani, Lupeni și Uricani care au participat la început de septembrie la schimbul de experiență „De la voluntari pentru comunitate”, s-au implicat deja în două inițiative în Valea Jiului – caravana „Bucurie în mișcare”, ajunsă în 17 septembrie la Petroșani și clubul I Bike, lansat în 4 octombrie la Lupeni cu scopul de a promova ecoturismul și sportul în Valea Jiului.

Mai departe


Voluntari educați pentru dezvoltare durabilă

22 august 2016
15 adolescenți voluntari din Valea Jiului vor participa în perioada 5-9 septembrie la schimbul de experiență „De la voluntari pentru comunitate”, care se va desfășura în Stațiunea Straja.


Mai departe

Genpact, Tata și o aventură numită VIAȚA

19 august 2016
Un absolvent de liceu din Dej, impact cu state vechi, și-a împlinit vara aceasta un vis: Tabăra VIAȚA din Straja. A ajuns aici mulțumită Danielei Vișan, de la Genpact București, care i-a sponsorizat șederea și, fără să știe, transformarea în tată de copii porniți în minunata aventură a descoperiri prieteniei, curajului, compasiunii și puterii de a muta munții din loc.

Mai departe


Hai și tu! Gratuit, o tabără la final de vacanță!

28 iulie 2016
Căutăm 15 pentru Straja! Mai exact: 15 elevi din Valea Jiului (Petroșani, Lupeni, Uricani) vor avea parte de un început altfel de septembrie, în care se vor distra alături de echipa VIAȚA a Fundației Noi Orizonturi și WWF România, dar vor și învăța lucruri folositoare!

Mai departe

Curs de animatori centre de vacanță acreditat ANC

27 iulie 2016
Organizăm a șasea ediție a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanță, la finalul căruia participanții primesc o diplomă ce le permite să lucreze ca animatori în companii private sau organizații non guvernamentale; să pregătească desfășurarea activităților în centre de vacanță și să planifice activități zilnice în cadrul unei tabere; să lucreze în domeniul ospitalității atât în țară cât și peste hotare.

Mai departe


Ce s-a întâmplat în prima săptămână de Tabăra VIAȚA 2016

11 iulie 2016
Prima săptămână din Tabăra VIAȚA 2016 a avut loc în 3 – 8 iulie 2016, cu 70 de participanți de la Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest, plus participanți din Craiova, Călărași (de la Clubul IMPACT al Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”), Hunedoara și Alba Iulia.

Mai departe

Frânghia de legătură între Straja și Câmpul lui Neag

24 iunie 2016
Echipa VIAȚA, ajutată de voluntari din SUA și Danemarca, începe în august construcția unui nou curs de frânghii, la aproape 30 de km de Straja, în Câmpul lui Neag. Până atunci, Jack Organ, cel mai inimos asistent de director ever, se ocupă de adunatul banilor necesari investiției.

Mai departe


Săptămâna copilăriei de Ziua copilului

22 iunie 2016
Alumni Fundației Noi Orizonturi au organizat pe data de 1 Iunie 2016 a doua ediție a evenimentului caritabil Săptămâni Copilăriei, lansat în 2015 în parteneriat cu Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest.

Mai departe

Selecție interni -Tabăra VIAȚA 2016

22 iunie 2016
Mulțumim tuturor cluburilor IMPACT care s-au înscris la Internshipul VIATA! Felicitări câștigătorilor și o vară plină de aventură!

Pentru a vedea evaluarea aplicației, vă rugăm să consultați documentul atașat!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la următoarea adresă de e-mail: andrada_suciu@noi-orizonturi.ro

Mai departe


Parteneri:
Parteneri media: