Contact    

Noutăţi


Curs VIAȚA pentru animatori centre de vacanþã (ANC)

08 februarie 2018
Ediția cu numãrul 8 a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanþã, acreditat ANC, va avea loc în perioada 22-29 iunie 2018.

Mai departe

Rezultate internship VIATA 2017

16 iunie 2017
Mulțumim pentru aplicații, dragi IMPACȚI!

Șase dintre cei 9 aplicanți vor face saltul VIAȚA și ne vom bucura sã ne întregeascã echipa în vara anului 2017:

Mai departe


1,2, 3 și ...te vrem în echipa Taberei VIAȚA!

17 mai 2017
Când te uiți înapoi la vara trecutã, te întrebi ce îi lipsește?
4 sãptãmâni ca intern în tabãra VIAȚA, asta îți completeazã o vacanța de varã de neuitat:
Naturã, Aventurã, Dezvoltare personalã, Prieteni pentru totdeauna
Numai pentru membrii IMPACT!


Mai departe

Voluntari evadați de pe insula muților

27 octombrie 2016
Cei 15 tineri din Petroșani, Lupeni și Uricani care au participat la început de septembrie la schimbul de experiențã „De la voluntari pentru comunitate”, s-au implicat deja în douã inițiative în Valea Jiului – caravana „Bucurie în mișcare”, ajunsã în 17 septembrie la Petroșani și clubul I Bike, lansat în 4 octombrie la Lupeni cu scopul de a promova ecoturismul și sportul în Valea Jiului.

Mai departe


Voluntari educați pentru dezvoltare durabilã

22 august 2016
15 adolescenți voluntari din Valea Jiului vor participa în perioada 5-9 septembrie la schimbul de experiențã „De la voluntari pentru comunitate”, care se va desfãșura în Stațiunea Straja.


Mai departe

Genpact, Tata și o aventurã numitã VIAȚA

19 august 2016
Un absolvent de liceu din Dej, impact cu state vechi, și-a împlinit vara aceasta un vis: Tabãra VIAȚA din Straja. A ajuns aici mulțumitã Danielei Vișan, de la Genpact București, care i-a sponsorizat șederea și, fãrã sã știe, transformarea în tatã de copii porniți în minunata aventurã a descoperiri prieteniei, curajului, compasiunii și puterii de a muta munții din loc.

Mai departe


Hai ºi tu! Gratuit, o tabãrã la final de vacanþã!

28 iulie 2016
Cãutãm 15 pentru Straja! Mai exact: 15 elevi din Valea Jiului (Petroºani, Lupeni, Uricani) vor avea parte de un început altfel de septembrie, în care se vor distra alãturi de echipa VIAÞA a Fundaþiei Noi Orizonturi ºi WWF România, dar vor ºi învãþa lucruri folositoare!

Mai departe

Curs de animatori centre de vacanþã acreditat ANC

27 iulie 2016
Organizãm a șasea ediție a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanþã, la finalul cãruia participanții primesc o diplomã ce le permite sã lucreze ca animatori în companii private sau organizații non guvernamentale; sã pregãteascã desfãºurarea activitãþilor în centre de vacanþã ºi sã planifice activitãþi zilnice în cadrul unei tabere; sã lucreze în domeniul ospitalitãții atât în țarã cât și peste hotare.

Mai departe


Ce s-a întâmplat în prima sãptãmânã de Tabãra VIAÞA 2016

11 iulie 2016
Prima sãptãmânã din Tabãra VIAȚA 2016 a avut loc în 3 – 8 iulie 2016, cu 70 de participanți de la Montessori School of Bucharest ºi Montessori Kindergarten of Bucharest, plus participanþi din Craiova, Cãlãraºi (de la Clubul IMPACT al Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”), Hunedoara ºi Alba Iulia.

Mai departe

Frânghia de legãturã între Straja și Câmpul lui Neag

24 iunie 2016
Echipa VIAȚA, ajutatã de voluntari din SUA și Danemarca, începe în august construcția unui nou curs de frânghii, la aproape 30 de km de Straja, în Câmpul lui Neag. Pânã atunci, Jack Organ, cel mai inimos asistent de director ever, se ocupã de adunatul banilor necesari investiției.

Mai departe


Sãptãmâna copilãriei de Ziua copilului

22 iunie 2016
Alumni Fundației Noi Orizonturi au organizat pe data de 1 Iunie 2016 a doua ediție a evenimentului caritabil Sãptãmâni Copilãriei, lansat în 2015 în parteneriat cu Montessori School of Bucharest ºi Montessori Kindergarten of Bucharest.

Mai departe

Selecþie interni -Tabãra VIAÞA 2016

22 iunie 2016
Mulþumim tuturor cluburilor IMPACT care s-au înscris la Internshipul VIATA! Felicitãri câºtigãtorilor ºi o varã plinã de aventurã!

Pentru a vedea evaluarea aplicației, vã rugãm sã consultați documentul atașat!

Pentru informaþii suplimentare ne puteþi contacta la urmãtoarea adresã de e-mail: andrada_suciu@noi-orizonturi.ro

Mai departe


Parteneri:
Parteneri media: