Contact    

Noutăţi


Voluntari evadați de pe insula muților

27 octombrie 2016
Cei 15 tineri din Petroșani, Lupeni și Uricani care au participat la început de septembrie la schimbul de experiență „De la voluntari pentru comunitate”, s-au implicat deja în două inițiative în Valea Jiului – caravana „Bucurie în mișcare”, ajunsă în 17 septembrie la Petroșani și clubul I Bike, lansat în 4 octombrie la Lupeni cu scopul de a promova ecoturismul și sportul în Valea Jiului.

Mai departe

Voluntari educați pentru dezvoltare durabilă

22 august 2016
15 adolescenți voluntari din Valea Jiului vor participa în perioada 5-9 septembrie la schimbul de experiență „De la voluntari pentru comunitate”, care se va desfășura în Stațiunea Straja.


Mai departe


Genpact, Tata și o aventură numită VIAȚA

19 august 2016
Un absolvent de liceu din Dej, impact cu state vechi, și-a împlinit vara aceasta un vis: Tabăra VIAȚA din Straja. A ajuns aici mulțumită Danielei Vișan, de la Genpact București, care i-a sponsorizat șederea și, fără să știe, transformarea în tată de copii porniți în minunata aventură a descoperiri prieteniei, curajului, compasiunii și puterii de a muta munții din loc.

Mai departe

Hai și tu! Gratuit, o tabără la final de vacanță!

28 iulie 2016
Căutăm 15 pentru Straja! Mai exact: 15 elevi din Valea Jiului (Petroșani, Lupeni, Uricani) vor avea parte de un început altfel de septembrie, în care se vor distra alături de echipa VIAȚA a Fundației Noi Orizonturi și WWF România, dar vor și învăța lucruri folositoare!

Mai departe


Curs de animatori centre de vacanță acreditat ANC

27 iulie 2016
Organizăm a șasea ediție a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanță, la finalul căruia participanții primesc o diplomă ce le permite să lucreze ca animatori în companii private sau organizații non guvernamentale; să pregătească desfășurarea activităților în centre de vacanță și să planifice activități zilnice în cadrul unei tabere; să lucreze în domeniul ospitalității atât în țară cât și peste hotare.

Mai departe

Ce s-a întâmplat în prima săptămână de Tabăra VIAȚA 2016

11 iulie 2016
Prima săptămână din Tabăra VIAȚA 2016 a avut loc în 3 – 8 iulie 2016, cu 70 de participanți de la Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest, plus participanți din Craiova, Călărași (de la Clubul IMPACT al Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”), Hunedoara și Alba Iulia.

Mai departe


Frânghia de legătură între Straja și Câmpul lui Neag

24 iunie 2016
Echipa VIAȚA, ajutată de voluntari din SUA și Danemarca, începe în august construcția unui nou curs de frânghii, la aproape 30 de km de Straja, în Câmpul lui Neag. Până atunci, Jack Organ, cel mai inimos asistent de director ever, se ocupă de adunatul banilor necesari investiției.

Mai departe

Săptămâna copilăriei de Ziua copilului

22 iunie 2016
Alumni Fundației Noi Orizonturi au organizat pe data de 1 Iunie 2016 a doua ediție a evenimentului caritabil Săptămâni Copilăriei, lansat în 2015 în parteneriat cu Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest.

Mai departe


Selecție interni -Tabăra VIAȚA 2016

22 iunie 2016
Mulțumim tuturor cluburilor IMPACT care s-au înscris la Internshipul VIATA! Felicitări câștigătorilor și o vară plină de aventură!

Pentru a vedea evaluarea aplicației, vă rugăm să consultați documentul atașat!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la următoarea adresă de e-mail: andrada_suciu@noi-orizonturi.ro

Mai departe

Încheiere aplicații internship VIAȚA 2016

14 iunie 2016
Mulțumim pentru aplicații, dragi IMPACȚI!

Patru dintre cei 18 aplicanți vor trece Zidul VIAȚA și ne vom bucura să ne întregească echipa în vara anului 2016.

Mai departe


Creștem de la an la an pe același KALAPOD

30 mai 2016
Firma Kalapod a sponsorizat tabăra VIAȚA și în 2015: trei membre ale Clubului IMPACT 1 din Lupeni au participat gratuit în tabără VIAȚA și un număr de 120 de tineri din Valea Jiului au primit încălțăminte de la aceeași firmă.


Mai departe

Internship VIAȚA - Te vrem la noi în echipă!

16 mai 2016

Natură +
Aventură +
Dezvoltare personală +
Prieteni pentru totdeauna =
Internship VIAȚA!
Aplică acum! Numai pentru membrii IMPACT!Mai departe


Parteneri:
Parteneri media: