Contact    

Noutăţi / Ce s-a întâmplat în prima sãptãmânã de Tabãra VIAÞA 2016
11 iulie 2016
Prima sãptãmânã din Tabãra VIAȚA 2016 a avut loc în 3 – 8 iulie 2016, cu 70 de participanți de la Montessori School of Bucharest ºi Montessori Kindergarten of Bucharest, plus participanþi din Craiova, Cãlãraºi (de la Clubul IMPACT al Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”), Hunedoara ºi Alba Iulia.

Ne-am bucurat de 5 grupuri de vârste diferite: Grupa I – Colorații (6 ani), Grupa II – Iubitorii Naturii (7-10 ani), Grupa III – 30 de secunde (11-13 ani), Grupa IV – The Vikings (11-13 ani), Grupa V – Buretani(14-18 ani).

Cele 5 grupuri au participat la diferite activitãți din tabãrã, care s-au desfãșurat prin rotatie, astfel încât toþi participanþii au trecut pe la cursul de frânghii la joasã înãlțime și la înãlțime și pe la atelierul de escaladã. În ceea ce privește programul grupelor I si II, aceștia au avut parte de un atelier tematic – Bãtãlia de la Tapae dintre daci și romani.Iar grupele III, IV și V au luat parte la atelierul de Arts & Crafts, unde ºi-au antrenat îndemânarea ºi creativitatea. Bineînteles, nu puteam sã încheiem sãptãmâna fãrã un carnaval pe cinste și un foc de tabãrã, alãturi de toti cei 70 de participanți.Pentru cã nu ne place sã ne lãudãm singuri, gașca Montessori din București și doua dintre membrele IMPACT de la LTME Cãlãrasi ne-au transmis câteva gânduri:

"Vã mulțumim pentru implicarea totalã, organizarea impecabilã ºi dãruirea voastrã ! Suntem norocoși sã vã avem alãturi în strãdania noastrã de a le oferi copiilor o pregãtire bunã pentru viitor ºi cred cã este foarte importantã contribuția pe care Tabãra o aduce în aceastã direcție.
Sã aveți o varã productivã ºi copii cooperanþi!"
Gaºca Montessori
„Sãptãmâna asta a fost o experienþã ineditã, chiar dacã am fost și anul trecut. Am avut o echipã nouã, cu alþi lideri care au fost wow...Vreau sã spun cã am fãcut activitãþi foarte faine, care ne-au creat experienþe diferite. Am învãþat sã-mi înfrâng anumite temeri ºi sã trec peste obstacole, iar liderii m-au ajutat sã mã integrez în echipã ºi sã creez o legãturã strânsã cu ei ºi toatã echipa. Aº repeta experienþa asta de mii de ori ºi aº vrea sã revin în VIAÞA."
Vulpe Lorena, 16 ani, membru IMPACT LTME de 2 ani, Cãlãraºi


"Sãptãmâna asta o fost plinã de experienþe noi, am aflat o altã parte a personalitãþii mele pe care nu ºtiam cã o am. Am descoperit cã pot sã-mi înfrâng temerile cu ajutorul echipei ºi mai ales a liderilor.
Le mulþumesc foarte mult coechipierilor cã mi-au fost alãturi ºi mai ales liderilor cã ne-au unit!"
Miruna Constantin, 16 ani, membru IMPACT LTME de 2 ani, Cãlãraºi,

Participantul Sãptãmânii I din Tabãra VIAȚA 2016.


Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: