Contact    

Noutăţi / Ce s-a întâmplat în prima săptămână de Tabăra VIAȚA 2016
11 iulie 2016
Prima săptămână din Tabăra VIAȚA 2016 a avut loc în 3 – 8 iulie 2016, cu 70 de participanți de la Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest, plus participanți din Craiova, Călărași (de la Clubul IMPACT al Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”), Hunedoara și Alba Iulia.

Ne-am bucurat de 5 grupuri de vârste diferite: Grupa I – Colorații (6 ani), Grupa II – Iubitorii Naturii (7-10 ani), Grupa III – 30 de secunde (11-13 ani), Grupa IV – The Vikings (11-13 ani), Grupa V – Buretani(14-18 ani).

Cele 5 grupuri au participat la diferite activități din tabără, care s-au desfășurat prin rotatie, astfel încât toți participanții au trecut pe la cursul de frânghii la joasă înălțime și la înălțime și pe la atelierul de escaladă. În ceea ce privește programul grupelor I si II, aceștia au avut parte de un atelier tematic – Bătălia de la Tapae dintre daci și romani.Iar grupele III, IV și V au luat parte la atelierul de Arts & Crafts, unde și-au antrenat îndemânarea și creativitatea. Bineînteles, nu puteam să încheiem săptămâna fără un carnaval pe cinste și un foc de tabără, alături de toti cei 70 de participanți.Pentru că nu ne place să ne lăudăm singuri, gașca Montessori din București și doua dintre membrele IMPACT de la LTME Călărasi ne-au transmis câteva gânduri:

"Vă mulțumim pentru implicarea totală, organizarea impecabilă și dăruirea voastră ! Suntem norocoși să vă avem alături în strădania noastră de a le oferi copiilor o pregătire bună pentru viitor și cred că este foarte importantă contribuția pe care Tabăra o aduce în această direcție.
Să aveți o vară productivă și copii cooperanți!"
Gașca Montessori
„Săptămâna asta a fost o experiență inedită, chiar dacă am fost și anul trecut. Am avut o echipă nouă, cu alți lideri care au fost wow...Vreau să spun că am făcut activități foarte faine, care ne-au creat experiențe diferite. Am învățat să-mi înfrâng anumite temeri și să trec peste obstacole, iar liderii m-au ajutat să mă integrez în echipă și să creez o legătură strânsă cu ei și toată echipa. Aș repeta experiența asta de mii de ori și aș vrea să revin în VIAȚA."
Vulpe Lorena, 16 ani, membru IMPACT LTME de 2 ani, Călărași


"Săptămâna asta o fost plină de experiențe noi, am aflat o altă parte a personalității mele pe care nu știam că o am. Am descoperit că pot să-mi înfrâng temerile cu ajutorul echipei și mai ales a liderilor.
Le mulțumesc foarte mult coechipierilor că mi-au fost alături și mai ales liderilor că ne-au unit!"
Miruna Constantin, 16 ani, membru IMPACT LTME de 2 ani, Călărași,

Participantul Săptămânii I din Tabăra VIAȚA 2016.


Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: