Contact    

Noutăţi / Curs de animatori centre de vacanþã acreditat ANC
27 iulie 2016
Organizãm a șasea ediție a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanþã, la finalul cãruia participanții primesc o diplomã ce le permite sã lucreze ca animatori în companii private sau organizații non guvernamentale; sã pregãteascã desfãºurarea activitãþilor în centre de vacanþã ºi sã planifice activitãþi zilnice în cadrul unei tabere; sã lucreze în domeniul ospitalitãții atât în țarã cât și peste hotare.

Din 2010, când a fost lansat acest curs, FNO a instruit 90 de animatori, 60 dintre ei lucrând ulterior în VIAȚA - primul program de tabere de educaþie prin aventurã din România, lansat în 1999 în stațiunea Straja și extins, ulterior, și în stațiunea Bãile Tușnad, de care au beneficiat pânã acum peste 8.000 de tineri. 

Cursul este acreditat de Autoritatea Naționalã pentru Calificãri

Când

19 – 26 septembrie 2016 (8 zile de curs: 25 ore teorie, 39 ore de practicã, 4 ore examen)

Unde:

Staþiunea Straja, judeþul Hunedoara

De ce:

1. Pentru cã programul VIAÞA a fost proiectat ºi construit de liderii mondiali în domeniu - Project Adventure din Statele Unite ale Americii.
2. Pentru cã vei experimenta activitãþi outdoor - cursul de frânghii la joasã ºi mare înãlþime, escaladã, orientare cu busola pe un traseu montan - sub directa supraveghere a unor traineri cu experiențã de peste 10 ani.
3. Pentru cã vei vedea practic ce înseamnã educaþia prin experienþã, rolul ºi îndatoririle animatorului de centre de vacanþã, dinamica grupurilor, elaborarea unui proiect de sejur ºi multe altele.
4. Pentru cã și participanții ne recomandã: „ A fost o bucurie sã fiu parte a acestui training, unii dintre traineri putând constitui modele profesionale pentru oricine. Mi-am testat ºi mi-am depãºit limitele ieºind din zona mea de confort. Aplic în zona mea profesionalã multe dintre lucrurile învãþate în cadrul acestui training”, Tiberiu Nica, absolvent promoția 2013.

Cine:

• Persoane cu studii medii, vârsta minimã 18 ani;
• Persoane care își doresc sã învețe în mod practic cum sã pregateascã desfãșurarea activitãților în centre de vacanțã și sã planifice activitãți zilnice în cadrul unei tabere;
• Persoane  pasionate de educația nonformalã și de lucrul cu tinerii și/sau persoanele defavorizate;
• Studenți  și masteranzi care doresc o formare profesionalã actualã și mai multe șanse de a-și gãsi un loc de muncã într-un domeniu dinamic.

Cum:

Înscrierile se fac pânã în data de 5 septembrie, iar pentru mai multe detalii legate de agendã, traineri, taxa de participare deschide documentele de mai jos.

Curs animator centru de vacanþã - Agenda VIATA 2016
Curs animator centru de vacanþã - Formular de înscriere
Curs animator centru de vacanþã - Informaþii generale
Curs animator centru de vacanþã - Poster


Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: