Contact    

Noutăţi / Curs VIAȚA pentru animatori centre de vacanță (ANC)
08 februarie 2018
Ediția cu numărul 8 a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanță, acreditat ANC, va avea loc în perioada 22-29 iunie 2018.

La finalul cursului participanții primesc o diplomă ce le permite să lucreze ca animatori în companii private sau organizații non guvernamentale; să pregătească desfășurarea activităților în centre de vacanță și să planifice activități zilnice în cadrul unei tabere; să lucreze în domeniul ospitalității atât în țară cât și peste hotare.

Din 2010, când a fost lansat acest curs, FNO a instruit peste 100 de animatori, 60 dintre ei lucrând ulterior în VIAȚA - primul program de tabere de educație prin aventură din România, lansat în 1999 în stațiunea Straja și extins, ulterior, și în stațiunea Băile Tușnad, de care au beneficiat până acum peste 8.000 de tineri.

Când:

22-29 iunie 2018 (8 zile de curs: 25 ore teorie, 39 ore de practică, 4 ore examen)

Unde:

Stațiunea Straja, județul Hunedoara

De ce:

1. Pentru că programul VIAȚA a fost proiectat și construit de liderii mondiali în domeniu - Project Adventure din Statele Unite ale Americii.
2. Pentru că vei experimenta activități outdoor - cursul de frânghii la joasă și mare înălțime, escaladă, orientare cu busola pe un traseu montan - sub directa supraveghere a unor traineri cu experiență de peste 10 ani.
3. Pentru că vei vedea practic ce înseamnă educația prin experiență, rolul și îndatoririle animatorului de centre de vacanță, dinamica grupurilor, elaborarea unui proiect de sejur și multe altele.
4. Pentru că și participanții ne recomandă: „ Cursul VIAȚA pentru Animator Centre de Vacanță mi-a prins tare bine, pentru că a făcut ordine în tot ce știam până atunci. Cred că am învățat multe lucruri care mă ajută atât în viața profesională, cât și în cea personală, noțiuni despre buget, nevoile participanților sau importanța debrief-ului"”, Bianca Doroftei, absolvent promoția 2016.

Cine:

• Persoane cu studii medii, vârsta minimă 18 ani;
• Persoane care își doresc să învețe în mod practic cum să pregatească desfășurarea activităților în centre de vacanță și să planifice activități zilnice în cadrul unei tabere;
• Persoane pasionate de educația nonformală și de lucrul cu tinerii și/sau persoanele defavorizate;
• Studenți și masteranzi care doresc o formare profesională actuală și mai multe șanse de a-și găsi un loc de muncă într-un domeniu dinamic.

Cum:

Înscrierea se poate face până la data de 1 iunie 2018 și presupune:
• Trimiterea documentelor de înscriere (formular de candidatură, CV, carte de identitate scanată, diploma ultimele studii absolvite scanată) la adresa ilie_popescu@noi-orizonturi.ro.

Odată trimise documentele, veți primi un mail de confirmare și pașii următori în procesul de înscriere.

Tarif standard: 1.000 RON (include cazare, 3 mese/zi, materiale de formare, echipament și organizare pentru activitățile de escaladă, curs de frânghii, orientare cu busola, diplomă Autoritatea Națională pentru Calificări)
Reducere 5% pentru achitarea taxei de participare cu 2 săptămâni înainte de începerea cursului: 950 RON
Reducere 10% pentru organizațiile care își înscriu cel puțin 3 reprezentanti la curs: 900 RON
Reducere 25% pentru colaboratori FNO (lideri, voluntari, etc): 750 RO

Consultați Agenda VIAȚA 2018!

Pentru mai multe detalii contactați:
Ilie Popescu
Director Programul VIAȚA, Fundația Noi Orizonturi
ilie_popescu@noi-orizonturi.ro
0721.213.883

Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: