Contact    

Noutăţi / Hai și tu! Gratuit, o tabără la final de vacanță!
28 iulie 2016
Căutăm 15 pentru Straja! Mai exact: 15 elevi din Valea Jiului (Petroșani, Lupeni, Uricani) vor avea parte de un început altfel de septembrie, în care se vor distra alături de echipa VIAȚA a Fundației Noi Orizonturi și WWF România, dar vor și învăța lucruri folositoare!

Vorbim despre schimbul de experiență „De la voluntari la comunitate”, pe care îl organizăm între 5 și 9 septembrie, în Straja!

Dacă ai între 14 și 19 ani, ești pasionat de cetățenie activă și dezvoltare durabilă, ești din Petroșani, Lupeni sau Uricani, uite ce trebuie să faci ca să vii în tabăra noastră:

Pași de înscriere:
1) Completezi formularul online: aici
2) Downloadezi și apoi trimiți documentul Acordul Părinților completat (scanat sau fotografie) la adresa andrada_suciu@noi-orizonturi.ro

Toate acestea până în data de 14 august 2016! Înscrierile făcute după această dată (completare formular + trimitere pe mail a documentului Acordul Părinților) nu vor putea fi luate în considerare.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, despre condiții de participare, agenda activităților și documentul Acordul Părinților, te rugăm să accesezi documentele atașate acestui text.

Îți vei face prieteni noi sau vei reîntâlni prieteni vechi, vei afla lucruri noi despre cum să îți faci auzit punctul de vedere și cum să ajuți lumea din jur! Gratuit. O să-ți placă! ;)

Acest schimb de experiență este organizat de Fundația Noi Orizonturi, în parteneriat cu World Wide Fund România – Un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara

Poster
Download this file (Formular - Permisiunea Parintilor.docx)Formular - Permisiunea Parintilor
Download this file (Prezentare proiect_De la voluntari pentru comunitate.pdf)Prezentare proiect
Download this file (Programul schimbului de experienta - De la voluntari pentru comunitate.pdf)Programul schimbului de experienta


Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: