Contact    

Noutăţi / Hai ºi tu! Gratuit, o tabãrã la final de vacanþã!
28 iulie 2016
Cãutãm 15 pentru Straja! Mai exact: 15 elevi din Valea Jiului (Petroºani, Lupeni, Uricani) vor avea parte de un început altfel de septembrie, în care se vor distra alãturi de echipa VIAÞA a Fundaþiei Noi Orizonturi ºi WWF România, dar vor ºi învãþa lucruri folositoare!

Vorbim despre schimbul de experienþã „De la voluntari la comunitate”, pe care îl organizãm între 5 ºi 9 septembrie, în Straja!

Dacã ai între 14 ºi 19 ani, eºti pasionat de cetãþenie activã ºi dezvoltare durabilã, eºti din Petroºani, Lupeni sau Uricani, uite ce trebuie sã faci ca sã vii în tabãra noastrã:

Paºi de înscriere:
1) Completezi formularul online: aici
2) Downloadezi ºi apoi trimiþi documentul Acordul Pãrinþilor completat (scanat sau fotografie) la adresa andrada_suciu@noi-orizonturi.ro

Toate acestea pânã în data de 14 august 2016! Înscrierile fãcute dupã aceastã datã (completare formular + trimitere pe mail a documentului Acordul Pãrinþilor) nu vor putea fi luate în considerare.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, despre condiþii de participare, agenda activitãþilor ºi documentul Acordul Pãrinþilor, te rugãm sã accesezi documentele ataºate acestui text.

Îþi vei face prieteni noi sau vei reîntâlni prieteni vechi, vei afla lucruri noi despre cum sã îþi faci auzit punctul de vedere ºi cum sã ajuþi lumea din jur! Gratuit. O sã-þi placã! ;)

Acest schimb de experienþã este organizat de Fundaþia Noi Orizonturi, în parteneriat cu World Wide Fund România – Un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeanã pentru Sport și Tineret Hunedoara

Poster
Download this file (Formular - Permisiunea Parintilor.docx)Formular - Permisiunea Parintilor
Download this file (Prezentare proiect_De la voluntari pentru comunitate.pdf)Prezentare proiect
Download this file (Programul schimbului de experienta - De la voluntari pentru comunitate.pdf)Programul schimbului de experienta


Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: