Contact    

Noutăţi / Săptămâna copilăriei de Ziua copilului
22 iunie 2016
Alumni Fundației Noi Orizonturi au organizat pe data de 1 Iunie 2016 a doua ediție a evenimentului caritabil Săptămâni Copilăriei, lansat în 2015 în parteneriat cu Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest.


Ce s-a întâmplat mai exact de Ziua Copilului? Alumni - tineri care au trecut prin programele IMPACT și VIAȚA ale FNO - au pregătit un program special de trei ore pentru 104 școlari și preșcolari de la Montessori, cu ateliere de creație, jocuri și concursuri, un city tresure hunt și un număr de magie. Tema programului de anul acesta a fost "De la copil pentru copil" și a avut rolul de a arăta cât de mare este puterea darului făcut din inimă. Astfel, obiectele realizate de școlarii și preșcolarii de la Montessori la atelierele de creație au fost trimise în dar copiilor aflați în grija Fundației INOCENȚI, iar suma de 2 120 de lei, donație oferită de părinții Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest pentru programul pus la punct de alumni, a ajuns tot la Fundația INOCENȚI și va ajuta un grup de 13 copii să se bucure în această vară de tabăra VIAȚA. Copiii fac parte din programul educațional și de integrare socială pe care INOCENȚI îl dezvoltă în câteva școli din București.

Mulțumim părinților de la Montessori School of Bucharest și Montessori Kindergarten of Bucharest pentru donație și întregii echipe pentru sprijinul oferit în organizarea evenimentului!

Mulțumiri merg și către cei trei alumni care s-au ocupat de ediția din acest an a evenimentului Săptămâna copilăriei - Maria Șoloman, Andrada Suciu și Daria Câmpean - și voluntarilor care au susținut activitatea din 1 iunie.Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: