Contact    

Noutăţi / Sãptãmâna copilãriei de Ziua copilului
22 iunie 2016
Alumni Fundației Noi Orizonturi au organizat pe data de 1 Iunie 2016 a doua ediție a evenimentului caritabil Sãptãmâni Copilãriei, lansat în 2015 în parteneriat cu Montessori School of Bucharest ºi Montessori Kindergarten of Bucharest.


Ce s-a întâmplat mai exact de Ziua Copilului? Alumni - tineri care au trecut prin programele IMPACT și VIAȚA ale FNO - au pregãtit un program special de trei ore pentru 104 școlari și preșcolari de la Montessori, cu ateliere de creație, jocuri și concursuri, un city tresure hunt și un numãr de magie. Tema programului de anul acesta a fost "De la copil pentru copil" și a avut rolul de a arãta cât de mare este puterea darului fãcut din inimã. Astfel, obiectele realizate de școlarii și preșcolarii de la Montessori la atelierele de creație au fost trimise în dar copiilor aflați în grija Fundației INOCENȚI, iar suma de 2 120 de lei, donație oferitã de pãrinții Montessori School of Bucharest ºi Montessori Kindergarten of Bucharest pentru programul pus la punct de alumni, a ajuns tot la Fundația INOCENȚI și va ajuta un grup de 13 copii sã se bucure în aceastã varã de tabãra VIAȚA. Copiii fac parte din programul educațional și de integrare socialã pe care INOCENȚI îl dezvoltã în câteva școli din București.

Mulþumim pãrinþilor de la Montessori School of Bucharest ºi Montessori Kindergarten of Bucharest pentru donaþie ºi întregii echipe pentru sprijinul oferit în organizarea evenimentului!

Mulțumiri merg și cãtre cei trei alumni care s-au ocupat de ediția din acest an a evenimentului Sãptãmâna copilãriei - Maria ªoloman, Andrada Suciu ºi Daria Câmpean - ºi voluntarilor care au susþinut activitatea din 1 iunie.Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: