Contact    

Programul VIAŢA / Straja / Staff


Mariana Sîrb


Marina Sirb este studenta in anul 2 la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Primul contact cu tabara VIATA l-a avut in anul 2009 cand a venit ca participanta iar incepand cu 2010 a fost nelipsita in fiecare an. Este pasionata de munte si cocheteaza cu teatrul. Energia si entuziasmul ar fi cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine.

Oana Gorceag


Incepand cu anul 2012 Oana Gorceag a participat anual în diferite excursii și tabere. Din fiecare zi petrecută în munți alături de niște oameni extraordinari, fiecare joc, fiecare drumeție, foc de tabără, noapte nedormită, concursuri de făcut noduri și fiecare aventură, au iînvățat-o câte ceva. Înainte poate nu realiza ce înseamnă cu adevarat să fii responsabil, să-ti iei un angajament si să-l duci pâna la capăt, nu știa cum e sa te bazezi pe coechipierul tau, chiar daca în ziua respectivă l-ai intâlnit pentru prima oara. A învățat că la munte, dar si în orice alt mediu de activitate, trebuie să fii mereu activ, să te implici, să îți creezi amintiri și să încerci să te dezvolti cât mai mult.

Momentul în care un participant din tabăra VIAȚA îmi spune la sfârșitul săptămânii cu lacrimi în ochi că nu vrea să plece acasa… este de neînlocuit. Atunci îmi dau seama că munca și oboseala sunt neînsemnate în comparatie cu experiența și fericirea oferită copiilor. De aceea iubesc ceea ce fac și nu vreau să mă opresc.

Oana Mucea


Oana Mucea are 28 ani si vine dintr-un sat din Suceava. Lucreaza in mediul ONG de mai bine de 6 ani. Ii place mult sa lucreze cu copii si tineri si iubeste natura. De aici implicarea ei in Tabara VIATA, unde le gaseste pe amandoua. Cand nu e in Tabara VIATA coase ii (camasi traditionale) si face voluntariat.

Raluca Mărginaș


Raluca Mărginaș a absolvit Facultatea de Litere, secția română-engleză. Firesc curiozității academice, traseul continuă cu masteratul Istoria Imaginilor-Istoria Ideilor, în literatură comparată. Dezvoltarea profesională intră cu totul într-o dimensiune transdisciplinară, odată cu cercetarea doctorală în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. E pasionată de forme populare de manifestare, astfel că, experimentul platformei alternative de teatru Reactor alimentează rezistența împotriva uniformizării și încurajează noi perspective de interpretare a mediilor în care trăim. Cu alte cuvinte, este profesoară, PR Coordinator, manager și colaborator ȋn proiecte comunitare.

Raluca Vesa


Raluca este profesoara de matematică la Petroșani, pe Valea Jiului și are o fetiță de 9 ani. Îi place să picteze, să asculte oamenii și să danseze. Ne-am cunoscut la Cursul de Animatori Centre de Vacanta și de atunci Raluca este un om apropiat al programului.
„Sunt lider al clubului IMPACT Leonida. Pasiunea de a lucra cu copiii și dragostea pentru munte sunt o combinație care a reușit să-mi împlinească un vis”.

Rich & Elsa Klanscjek
Rich și Elsa Klansjcjek inginer proiectant al cursurilor de frânghii, respectiv senior corporate trainer pentru Project Adventure USA, lideri mondiali în acest domeniu, au ajutat la construirea în 1999 a cursurilor de frânghii pentru Tabăra VIAȚA și la dezvoltarea acestora. Rich a condus cursurile de siguranță și managementul riscului pentru staff-ul VIAȚA, iar soția sa, Elsa, a ajutat dezvoltarea staff-ului nostru în calitate de trainer.


Roxana Chebac


Roxana a lucrat în cadrul Fundației Noi Orizonturi la biroul din Iași, iar în prezent este trainer, manager de proiect la asociația ASCOR Iași, cofondator și Președinte al Asociației IMPACT. A studiat la Facultatea de Teatru din Iași și la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.
„Sunt o persoană veselă și deschisă la idei și lucruri noi ș îmi place să ajut oamenii”.

Sorana Pogăcean


Sorana este licențiată în Psihologie și urmează în prezent masterul „Managementul Strategic al Resurselor Umane”. Din 2009, este certificată CNFPA ca formator. Ca urmare a experiențelor în formare și coordonare, a creat procese de învățare personale și de grup pentru oameni din domenii precum bussiness, educație, ONG și administrație.

De asemenea, a făcut parte din echipe de facilitare de procese consultative și decizionale pentru echipe multidisciplinare și a colaborat la elaborarea de manuale pentru formarea de competențe în domeniile angajabilității, leadershipului și responsabilității financiare. Datorită experienței în domeniul educației nonformale își pregătește cursurile astfel încât să fie dinamice, active și cu elemente de animație - care facilitează învățarea prin experiență. 

Expertizele Soranei de formare sunt: Formare de Formatori, Management de proiect, Lucru în echipă, Comunicare, Leadership și Teambuilding.

Valters Malderis


Valters Malderis este un leton care nu mai poate scăpa de România. A venit aici prima data în 2009 si în 2010 a ajuns să lucreze ca lider în Tabăra VIAȚA. A lucrat în tabăra 4 veri si în 2016 s-a întors din nou. Lui Valters îi plac jocurile și lucrul cu tinerii și adulții. Valters lucrează în domeniul educatiei prin experiență: susține training-uri, programe de teambuilding si lucrează în diferite tabere.

Daca aveti nevoie de energie - who you gonna call? Valters!

Parteneri:
Parteneri media: