Contact    

Programul VIAŢA / Testimoniale


Laura Moșneagu, membru IMPACT, 17 ani

“Timpul petrecut aici m-a ajutat să realizez că nimic nu este imposibil atâta timp cât ai încredere în propriile abilități și că mereu vor exista oameni dispuși să-ți ofere un sfat și sprijin atunci când ai nevoie.”

Mai departe

Andrada Suciu, lider tabăra VIAȚA 2015

„Săptămâna americană a fost încărcată emoțional și cultural, o adevărată experiență de învățare atât pentru tineri, cât și pentru mine ca lider VIAȚA.” (Roxana Chebac, lider tabăra VIATA 2015)
4. „Am cunoscut tineri cu inițiativă, care nu așteaptă să se întâmple lucrurile, ci fac lucrurile să se întâmple. Elementul comun pe care l-am întâlnit la acest grup și în cazul altor adolescenți care au trecut prin programul VIAȚA a fost nevoia de relaționare autentică, cu un om care te ascultă și te înțelege, care nu îți spune cum să faci lucrurile, ci le descoperă împreună cu tine.”

Mai departe

Monica Nechita, profesor si lider iMPACT, Cluj Napoca

„VIAȚA este un program extraordinar, elevii au fost provocați să găsească soluții pentru anumite situații cotidiene și au fost stimulați să lucreze împreună. De exemplu, când au avut de luat o decizie la cursul de orientare în pădure, au fost nevoiți să facă un compromis și să fie toți de acord cu direcția pe care să o urmeze, ceea ce a însemnat un progres foarte mare pentru grup.”

Mai departe

Asociația Community Aid Network Brașov

„Programul VIAȚA reușeste să creeze un mediu sigur din punct de vedere fizic și emoțional. Astfel, oferă participanților sentimentul de încredere de sine și în ceilalți, ce îi pregătește pentru provocările din cadrul și din afara cursului. Fiecare activitate este urmată de o discuție, care ajută participanții să reflecteze asupra lucrurilor pe care le-au învățat.”

Mai departe

Irina Botezatu, Asociația Romano ButiQ

„Echipa din Tabăra VIAȚA ne-a impresionat si nu putem spune decât : JOS PĂLĂRIA! Cât despre cei aproape 100 de copii care au participat, suntem siguri că își vor aminti tot timpul de zilele petrecute la Straja, de lideri și de experiența faină de acolo.”


Mai departe
Parteneri:
Parteneri media: