Contact    

Programul VIAŢA / Testimoniale


Bianca Lulea, Fundația INOCENȚI București

“Pentru mine tabăra VIAȚA a însemnat o experiență deosebită, deoarece am reușit să-mi depășesc limitele și m-am cunoscut mai bine. Mi-am învins teama de înălțime, mi-am cunoscut colegii de echipă și ne-am distrat. Liderii au avut mereu grijă de noi și ne-au încurajat. Doresc să repet experiența și să mai am ocazia să lucrez cu colegii și cu liderii.”

Mai departe

"Suricatele", membri IMPACT

“Noi, “Suricatele”, vă mulțumim pentru că ne-ati ajutat să ne descoperim curajul prin elementele efectuate de-a lungul săptămânii. La fiecare element ați fost alături de noi și am descoperit cu ajutorul experienței vostre, încrederea, curajul și înțelegerea de care aveam nevoie pentru a trece peste obstacolele din viață. Cu ajutorul vostru ne-am descoperit spiritul de echipă. Ați fost alături de noi pentru a ne deschide orizonturile și a ne forma o schiță a vieții care se bazează pe cooperare și legătura puternică dintre membrii echipei.”
(Paula, Andra, Antonia, Catrinel, Albert, Călin, Denis, Darius, George, Răzvan, Andrei și Ovidiu, membri IMPACT)

Mai departe

Lorina Florian, părinte membru IMPACT

„O mână de oameni, lideri și voluntari „IMPACȚI”, toți foarte tineri, dar atât de implicați, sinceri, inimoși, răbdători încercau să schimbe, să corecteze și să formeze ceva. Foarte bine pregătiți, bine organizați...au fost trup și suflet alături de copii oferindu-le siguranță din toate punctele de vedere. Eu sunt o asistentă medicală și salvez vieți. Ei bine...EI salvează suflete de copii. Îi învață să facă față provocărilor, să-ți depășească limitele, îi învață ce înseamnă responsabilitatea, comunicarea, prietenia, curajul și bucuria de a trăi...și totul prin joacă.”
(Lorina Florian, părinte membru IMPACT)

Mai departe

Mitică Alexandra, Fundația INOCENȚI București

“Pentru mine această tabără a fost o experiență din care am învățat că, este foarte important să nu-ți pierzi niciodată răbdarea și că, este important să comunicăm, să ne înțelegem pentru a putea lucra în echipă. Liderii au fost de treabă, înțelegători, buni, amuzanți și au știut să-i încurajeze pe cei care au avut o oarecare teamă.”


Mai departe

Ranete Mirel

“Tabăra pentru mine a însemnat o experiență de neuitat. A însemnat o ocazie să îmi fac prieteni noi și să cunosc mai bine anumiți oameni.”


Mai departe
Parteneri:
Parteneri media: