Contact    

Programul VIAŢA / Testimoniale


Bianca Lulea, Fundația INOCENȚI București

“Pentru mine tabãra VIAȚA a însemnat o experiențã deosebitã, deoarece am reușit sã-mi depãșesc limitele și m-am cunoscut mai bine. Mi-am învins teama de înãlțime, mi-am cunoscut colegii de echipã și ne-am distrat. Liderii au avut mereu grijã de noi și ne-au încurajat. Doresc sã repet experiența și sã mai am ocazia sã lucrez cu colegii și cu liderii.”

Mai departe

"Suricatele", membri IMPACT

“Noi, “Suricatele”, vã mulțumim pentru cã ne-ati ajutat sã ne descoperim curajul prin elementele efectuate de-a lungul sãptãmânii. La fiecare element ați fost alãturi de noi și am descoperit cu ajutorul experienței vostre, încrederea, curajul și înțelegerea de care aveam nevoie pentru a trece peste obstacolele din viațã. Cu ajutorul vostru ne-am descoperit spiritul de echipã. Ați fost alãturi de noi pentru a ne deschide orizonturile și a ne forma o schițã a vieții care se bazeazã pe cooperare și legãtura puternicã dintre membrii echipei.”
(Paula, Andra, Antonia, Catrinel, Albert, Cãlin, Denis, Darius, George, Rãzvan, Andrei și Ovidiu, membri IMPACT)

Mai departe

Lorina Florian, pãrinte membru IMPACT

„O mânã de oameni, lideri și voluntari „IMPACȚI”, toți foarte tineri, dar atât de implicați, sinceri, inimoși, rãbdãtori încercau sã schimbe, sã corecteze și sã formeze ceva. Foarte bine pregãtiți, bine organizați...au fost trup și suflet alãturi de copii oferindu-le siguranțã din toate punctele de vedere. Eu sunt o asistentã medicalã și salvez vieți. Ei bine...EI salveazã suflete de copii. Îi învațã sã facã fațã provocãrilor, sã-ți depãșeascã limitele, îi învațã ce înseamnã responsabilitatea, comunicarea, prietenia, curajul și bucuria de a trãi...și totul prin joacã.”
(Lorina Florian, pãrinte membru IMPACT)

Mai departe

Miticã Alexandra, Fundația INOCENȚI București

“Pentru mine aceastã tabãrã a fost o experiențã din care am învãțat cã, este foarte important sã nu-ți pierzi niciodatã rãbdarea și cã, este important sã comunicãm, sã ne înțelegem pentru a putea lucra în echipã. Liderii au fost de treabã, înțelegãtori, buni, amuzanți și au știut sã-i încurajeze pe cei care au avut o oarecare teamã.”


Mai departe

Ranete Mirel

“Tabãra pentru mine a însemnat o experiențã de neuitat. A însemnat o ocazie sã îmi fac prieteni noi și sã cunosc mai bine anumiți oameni.”


Mai departe
Parteneri:
Parteneri media: