Contact    

Programul VIAŢA / Tuşnad / Activităţi


În tot ceea ce facem în Tabăra VIAȚA, ne bazăm pe politica „0 accidente”, iar siguranța copiilor și a tinerilor este prioritate pentru noi.

VIAȚA folosește un design de activități și o curriculă care au fost dezvoltate și îmbunătățite de-a lungul mai multor decenii de către experți în educație prin aventură. Elementele cursului au fost construite în acord cu standardele impuse de ACCT (Association for Challenge Course Tehnology) de Rich Klanscieck, cel mai bun inginer în domeniul cursurilor de frânghii din cadrul organizației Project Adventure, SUA. Cursul este foarte bine structurat și în ce privește etapizarea activităților.

Programul VIAȚA reușeste să creeze un mediu sigur din punct de vedere fizic și emoțional. Astfel, oferă participanților sentimentul de încredere de sine și în ceilalți, ce îi pregătește pentru provocările din cadrul și din afara cursului. Fiecare activitate este urmată de o discuție, care ajută participanții să reflecteze asupra lucrurilor pe care le-au învățat aici.

Elementele activităților din VIAȚA Tușnad sunt grupate în:

Curs de Frânghii la Înălțime | Curs de Frânghii la Joasă Înălțime | Drumeție & Orientare | Proiecte de serviciu în folosul comunității | Atelier de creație (artsy partsy) |
  • Atelier de creație    La atelierele creative din Tabăva VIAȚA îți poți lăsa imaginația să zburde! Vei învăța să creezi tot soiul de obiecte frumoase din materiale reciclate, pe care le vei păstra ca amintire sau le vei face cadou prietenilor tăi. Vei afla cum poți să protejezi mediul și în același timp să te bucuri de brățări, brelocuri sau alte obiecte inedite, făcute chiar de tine! 

Parteneri:
Parteneri media: