Contact    

Programul VIAŢA / Tuşnad / Activităţi


În tot ceea ce facem în Tabăra VIAȚA, ne bazăm pe politica „0 accidente”, iar siguranța copiilor și a tinerilor este prioritate pentru noi.

VIAȚA folosește un design de activități și o curriculă care au fost dezvoltate și îmbunătățite de-a lungul mai multor decenii de către experți în educație prin aventură. Elementele cursului au fost construite în acord cu standardele impuse de ACCT (Association for Challenge Course Tehnology) de Rich Klanscieck, cel mai bun inginer în domeniul cursurilor de frânghii din cadrul organizației Project Adventure, SUA. Cursul este foarte bine structurat și în ce privește etapizarea activităților.

Programul VIAȚA reușeste să creeze un mediu sigur din punct de vedere fizic și emoțional. Astfel, oferă participanților sentimentul de încredere de sine și în ceilalți, ce îi pregătește pentru provocările din cadrul și din afara cursului. Fiecare activitate este urmată de o discuție, care ajută participanții să reflecteze asupra lucrurilor pe care le-au învățat aici.

Elementele activităților din VIAȚA Tușnad sunt grupate în:

Curs de Frânghii la Înălțime | Curs de Frânghii la Joasă Înălțime | Drumeție & Orientare | Proiecte de serviciu în folosul comunității | Atelier de creație (artsy partsy) |
 • Drumeție și orientare  Pregătește-te de excursie! Una dintre zilele de Tabără este dedicată drumeției și orientării. În funcție de condițiile meteorologice și caracteristicile grupului, vei merge alături de echipa VIAȚA într-o drumeție fascinantă la
  Lacul Sfânta Ana sau la Piatra Șoimilor.

  În timpul activității, te vei familiariza cu principiile
  Leave no trace și vei participa la un atelier de orientare cu busola, combinat cu o vânătoare de indicii (treasure hunt).

  Îți vei dezvolta încrederea în tine și în ceilalți și vei învăța să te orientezi folosind busola și harta! Și mai trebuie să știi că participanții sunt provocați să reflecteze asupra propriilor valori morale și la definirea de scopuri în viață.

Parteneri:
Parteneri media: