Contact    

Programul VIAŢA / Tuşnad / Staff


Csaba Ferencz (Lötyi)


Lötyi s-a întâlnit cu metoda VIAȚA în anul 2010, participând la Tabăra VIAȚA Straja 2010 în calitate de asistent director. Pe lângă aspectele tehnice legate de cursul de frânghii, pe durata a 2 luni a contribuit și la coordonarea activităților și a facilitatorilor din cadrul Taberei.

Este acreditat CNFPA pe ocupația de Animator Centre de Vacanță și în prezent este student în anul 3 la UBB - Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

De asemenea, este membru fondator al Asociaței Green Zone din Băile Tușnad, organizație parteneră FNO în dezvoltarea programului de educație prin aventură VIAȚA Tușnad.


Csongor Sipos (Csongi)


Csongi a experimentat metoda VIAȚA în anul 2012, participând la Tabăra VIAȚA Straja 2012 în calitate de facilitator. În vara anului 2013 a lucrat la Parcul de Aventură din Băile Tușnad.

Este acreditat CNFPA pe ocupația de Animator Centre de Vacanță și în prezent este voluntar la Asociația Vox Iuventutis din Băile Tușnad, unde colaborează la activitățile organizate de voluntari europeni – aflați aici în stagiul de voluntariat din cadrul programului Serviciul European de Voluntariat.  
Fiind o fire activă, a participat la majoritatea inițiativelor de dezvoltare comunitară organizate de ONG-urile din Băile Tușnad.  


Gabriella Nemes (Babó)


Prima întâlnire cu programul VIAȚA a avut loc în anul 2010, cu ocazia participării și absolvirii cursului de Animator Centre de Vacanță, organizat de FNO în Straja. De atunci este pasionată de metoda educației prin experiență și participă la programul VIAȚA Tușnad în calitate de facilitator voluntar și trainer.

Încă de la prima întâlnire cu acest program, Babó s-a implicat în activitățile specifice VIAȚA, atât la Straja cât și la Băile Tușnad.

Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (2010), precum și a programului de Master de Consultanță și Intervenție Psihologică din cadrul Universității Babeș Bolyai (2012). În 2010 a început un proces mai lung de formare la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă. În 2011, a absolvit cursul acreditat ANC / CNFPA de Animator Centre de Vacanță, iar în 2012 cel de Formator.

În prezent este instructoare la Asociația Provitalis, unde organizează activități educaționale pentru copii cu deficiență de vedere și nevăzători. În același timp, este și vicepreședintele în asociația Vox Iuventutis, care se ocupă cu organizarea a diferite programe educaționale nonformale pentru copii și tineret.


Huba Kovács


Absolvent al Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Huba a devenit pasionat de metoda VIAȚA în anul 2011, cu ocazia unei vizite de lucru aechipei VIAȚA Tușnad la Straja. De atunci s-a implicat,în calitate de voluntar, în tot procesul de dezvoltare a programului în Băile Tușnad.

S-a implicat nu numai în construcția elementelor cursului de frânghii, ci și în organizarea și gestionarea proiectelor locale și regionale derulate în contextul programului VIAȚA (de exemplu evenimentul Zile Active din Miercurea Ciuc, la care au participat peste 1500 de persoane).

Este unul dintre voluntarii de bază din cadrul Asociației Green Zone și a participat la toate inițiativele și evenimentele ONG-urilor din Băile Tușnad (amenajarea izvoarelor minerale, organizare de competiții sportive, strângerea deșeurilor de pe malul râului Olt).


Loránd Butyka


Loránd Butyka s-a alăturat oficial echipei FNO în luna mai 2013 și în prezent este coordonatorul local al programului VIAȚA din Băile Tușnad.

Colaborarea cu Fundația Noi Orizonturi a început pe bază de voluntariat în 2010, împreună cu ideea lansării Programului VIAȚA și în Băile Tușnad. Este membru fondator al Asociaței Green Zone din Băile Tușnad, organizație parteneră FNO în dezvoltarea programului de educație prin aventură VIAȚA Tușnad.

Este absolvent al UBB - Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Administrația publică locală precum și al programului de Masterat în Politici publice din cadrul SNSPA București. Este acreditat ANC / CNFPA în domeniile de Formator și Animator Centre de Vacanță; are experiență în învățământul superior, ocupând timp de 7 ani funcția de asistent universitar la UBB - Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.


Maria Butyka


Maria Butyka este Director de Program IMPACT în cadrul Fundației Noi Orizonturi, dar și membră a echipei VIAȚA Tușnad.

Este acreditată CNFPA(ANC) ca animator centre de vacanță și formator și ține cursuri în domenii variate ca: management de proiect,managementul conflictelor, comunicare, formare de formatori,
teambuilding, teatru forum,
animație socio-educativă,
animație de tabără etc. 

A livrat până în acest moment peste 60 de cursuri și activități de facilitare grupuri de tineri și adulți pentru diverse instituții și organizații ca: Fundația Noi Orizonturi, Asociația A.R.T. Fusion, British Council, ANPCDEFP.

Este absolventă a Facultății de Stiințe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca și a absolvit Masteratul în domeniile Managementului de Proiect și Campanii de Comunicare - FJSC, București.  Este parte a echipei VIAȚA încă din 2003 având peste 10 de experiență în domeniul educației prin experință și a educației prin aventură.

Parteneri:
Parteneri media: