Contact    

Noutăţi / Curs VIAȚA pentru animatori centre de vacanþã (ANC)
08 februarie 2018
Ediția cu numãrul 8 a Cursului VIAȚA de Animatori Centre de Vacanþã, acreditat ANC, va avea loc în perioada 22-29 iunie 2018.

La finalul cursului participanții primesc o diplomã ce le permite sã lucreze ca animatori în companii private sau organizații non guvernamentale; sã pregãteascã desfãºurarea activitãþilor în centre de vacanþã ºi sã planifice activitãþi zilnice în cadrul unei tabere; sã lucreze în domeniul ospitalitãții atât în țarã cât și peste hotare.

Din 2010, când a fost lansat acest curs, FNO a instruit peste 100 de animatori, 60 dintre ei lucrând ulterior în VIAȚA - primul program de tabere de educaþie prin aventurã din România, lansat în 1999 în stațiunea Straja și extins, ulterior, și în stațiunea Bãile Tușnad, de care au beneficiat pânã acum peste 8.000 de tineri.

Când:

22-29 iunie 2018 (8 zile de curs: 25 ore teorie, 39 ore de practicã, 4 ore examen)

Unde:

Staþiunea Straja, judeþul Hunedoara

De ce:

1. Pentru cã programul VIAÞA a fost proiectat ºi construit de liderii mondiali în domeniu - Project Adventure din Statele Unite ale Americii.
2. Pentru cã vei experimenta activitãþi outdoor - cursul de frânghii la joasã ºi mare înãlþime, escaladã, orientare cu busola pe un traseu montan - sub directa supraveghere a unor traineri cu experiențã de peste 10 ani.
3. Pentru cã vei vedea practic ce înseamnã educaþia prin experienþã, rolul ºi îndatoririle animatorului de centre de vacanþã, dinamica grupurilor, elaborarea unui proiect de sejur ºi multe altele.
4. Pentru cã și participanții ne recomandã: „ Cursul VIAȚA pentru Animator Centre de Vacanțã mi-a prins tare bine, pentru cã a fãcut ordine în tot ce știam pânã atunci. Cred cã am învãțat multe lucruri care mã ajutã atât în viața profesionalã, cât și în cea personalã, noțiuni despre buget, nevoile participanților sau importanța debrief-ului"”, Bianca Doroftei, absolvent promoția 2016.

Cine:

• Persoane cu studii medii, vârsta minimã 18 ani;
• Persoane care își doresc sã învețe în mod practic cum sã pregateascã desfãșurarea activitãților în centre de vacanțã și sã planifice activitãți zilnice în cadrul unei tabere;
• Persoane pasionate de educația nonformalã și de lucrul cu tinerii și/sau persoanele defavorizate;
• Studenți și masteranzi care doresc o formare profesionalã actualã și mai multe șanse de a-și gãsi un loc de muncã într-un domeniu dinamic.

Cum:

Înscrierea se poate face pânã la data de 1 iunie 2018 și presupune:
• Trimiterea documentelor de înscriere (formular de candidaturã, CV, carte de identitate scanatã, diploma ultimele studii absolvite scanatã) la adresa ilie_popescu@noi-orizonturi.ro.

Odatã trimise documentele, veți primi un mail de confirmare și pașii urmãtori în procesul de înscriere.

Tarif standard: 1.100 RON (include cazare, 3 mese/zi, materiale de formare, echipament ºi organizare pentru activitãþile de escaladã, curs de frânghii, orientare cu busola, diplomã Autoritatea Naționalã pentru Calificãri)
Reducere 5% pentru achitarea taxei de participare cu 2 sãptãmâni înainte de începerea cursului: 1050 RON
Reducere 10% pentru organizațiile care îºi înscriu cel puțin 3 reprezentanti la curs: 990 RON
Reducere 25% pentru colaboratori FNO (lideri, voluntari, etc): 825 RON

Consultați Agenda VIAȚA 2018!

Pentru mai multe detalii contactaþi:
Ilie Popescu
Director Programul VIAȚA, Fundaþia Noi Orizonturi
ilie_popescu@noi-orizonturi.ro
0721.213.883

Înapoi
Parteneri:
Parteneri media: