Contact    

Programul VIAŢA / Straja / Staff


Mariana Sîrb


Marina Sirb este studenta in anul 2 la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Primul contact cu tabara VIATA l-a avut in anul 2009 cand a venit ca participanta iar incepand cu 2010 a fost nelipsita in fiecare an. Este pasionata de munte si cocheteaza cu teatrul. Energia si entuziasmul ar fi cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine.

Oana Gorceag


Incepand cu anul 2012 Oana Gorceag a participat anual în diferite excursii și tabere. Din fiecare zi petrecutã în munți alãturi de niște oameni extraordinari, fiecare joc, fiecare drumeție, foc de tabãrã, noapte nedormitã, concursuri de fãcut noduri și fiecare aventurã, au iînvãțat-o câte ceva. Înainte poate nu realiza ce înseamnã cu adevarat sã fii responsabil, sã-ti iei un angajament si sã-l duci pâna la capãt, nu știa cum e sa te bazezi pe coechipierul tau, chiar daca în ziua respectivã l-ai intâlnit pentru prima oara. A învãțat cã la munte, dar si în orice alt mediu de activitate, trebuie sã fii mereu activ, sã te implici, sã îți creezi amintiri și sã încerci sã te dezvolti cât mai mult.

Momentul în care un participant din tabãra VIAȚA îmi spune la sfârșitul sãptãmânii cu lacrimi în ochi cã nu vrea sã plece acasa… este de neînlocuit. Atunci îmi dau seama cã munca și oboseala sunt neînsemnate în comparatie cu experiența și fericirea oferitã copiilor. De aceea iubesc ceea ce fac și nu vreau sã mã opresc.

Oana Mucea


Oana Mucea are 28 ani si vine dintr-un sat din Suceava. Lucreaza in mediul ONG de mai bine de 6 ani. Ii place mult sa lucreze cu copii si tineri si iubeste natura. De aici implicarea ei in Tabara VIATA, unde le gaseste pe amandoua. Cand nu e in Tabara VIATA coase ii (camasi traditionale) si face voluntariat.

Raluca Mãrginaș


Raluca Mãrginaș a absolvit Facultatea de Litere, secția românã-englezã. Firesc curiozitãții academice, traseul continuã cu masteratul Istoria Imaginilor-Istoria Ideilor, în literaturã comparatã. Dezvoltarea profesionalã intrã cu totul într-o dimensiune transdisciplinarã, odatã cu cercetarea doctoralã în cadrul Universitãții Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. E pasionatã de forme populare de manifestare, astfel cã, experimentul platformei alternative de teatru Reactor alimenteazã rezistența împotriva uniformizãrii și încurajeazã noi perspective de interpretare a mediilor în care trãim. Cu alte cuvinte, este profesoarã, PR Coordinator, manager și colaborator ȋn proiecte comunitare.

Raluca Vesa


Raluca este profesoara de matematicã la Petroșani, pe Valea Jiului și are o fetițã de 9 ani. Îi place sã picteze, sã asculte oamenii și sã danseze. Ne-am cunoscut la Cursul de Animatori Centre de Vacanta și de atunci Raluca este un om apropiat al programului.
„Sunt lider al clubului IMPACT Leonida. Pasiunea de a lucra cu copiii și dragostea pentru munte sunt o combinație care a reușit sã-mi împlineascã un vis”.

Rich & Elsa Klanscjek
Rich ºi Elsa Klansjcjek inginer proiectant al cursurilor de frânghii, respectiv senior corporate trainer pentru Project Adventure USA, lideri mondiali în acest domeniu, au ajutat la construirea în 1999 a cursurilor de frânghii pentru Tabãra VIAÞA ºi la dezvoltarea acestora. Rich a condus cursurile de siguranþã ºi managementul riscului pentru staff-ul VIAÞA, iar soþia sa, Elsa, a ajutat dezvoltarea staff-ului nostru în calitate de trainer.


Roxana Chebac


Roxana a lucrat în cadrul Fundației Noi Orizonturi la biroul din Iași, iar în prezent este trainer, manager de proiect la asociația ASCOR Iași, cofondator și Președinte al Asociației IMPACT. A studiat la Facultatea de Teatru din Iași și la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.
„Sunt o persoanã veselã și deschisã la idei și lucruri noi ș îmi place sã ajut oamenii”.

Sorana Pogãcean


Sorana este licențiatã în Psihologie și urmeazã în prezent masterul „Managementul Strategic al Resurselor Umane”. Din 2009, este certificatã CNFPA ca formator. Ca urmare a experiențelor în formare și coordonare, a creat procese de învãțare personale și de grup pentru oameni din domenii precum bussiness, educație, ONG și administrație.

De asemenea, a fãcut parte din echipe de facilitare de procese consultative și decizionale pentru echipe multidisciplinare și a colaborat la elaborarea de manuale pentru formarea de competențe în domeniile angajabilitãții, leadershipului și responsabilitãții financiare. Datoritã experienței în domeniul educației nonformale își pregãtește cursurile astfel încât sã fie dinamice, active și cu elemente de animație - care faciliteazã învãțarea prin experiențã. 

Expertizele Soranei de formare sunt: Formare de Formatori, Management de proiect, Lucru în echipã, Comunicare, Leadership și Teambuilding.

Valters Malderis


Valters Malderis este un leton care nu mai poate scãpa de România. A venit aici prima data în 2009 si în 2010 a ajuns sã lucreze ca lider în Tabãra VIAȚA. A lucrat în tabãra 4 veri si în 2016 s-a întors din nou. Lui Valters îi plac jocurile și lucrul cu tinerii și adulții. Valters lucreazã în domeniul educatiei prin experiențã: susține training-uri, programe de teambuilding si lucreazã în diferite tabere.

Daca aveti nevoie de energie - who you gonna call? Valters!

Parteneri:
Parteneri media: