Contact    

Programul VIAŢA / Testimoniale


Laura Moșneagu, membru IMPACT, 17 ani

“Timpul petrecut aici m-a ajutat sã realizez cã nimic nu este imposibil atâta timp cât ai încredere în propriile abilitãți și cã mereu vor exista oameni dispuși sã-ți ofere un sfat și sprijin atunci când ai nevoie.”

Mai departe

Andrada Suciu, lider tabãra VIAȚA 2015

„Sãptãmâna americanã a fost încãrcatã emoțional și cultural, o adevãratã experiențã de învãțare atât pentru tineri, cât și pentru mine ca lider VIAȚA.” (Roxana Chebac, lider tabãra VIATA 2015)
4. „Am cunoscut tineri cu inițiativã, care nu așteaptã sã se întâmple lucrurile, ci fac lucrurile sã se întâmple. Elementul comun pe care l-am întâlnit la acest grup și în cazul altor adolescenți care au trecut prin programul VIAȚA a fost nevoia de relaționare autenticã, cu un om care te ascultã și te înțelege, care nu îți spune cum sã faci lucrurile, ci le descoperã împreunã cu tine.”

Mai departe

Monica Nechita, profesor si lider iMPACT, Cluj Napoca

„VIAȚA este un program extraordinar, elevii au fost provocați sã gãseascã soluții pentru anumite situații cotidiene și au fost stimulați sã lucreze împreunã. De exemplu, când au avut de luat o decizie la cursul de orientare în pãdure, au fost nevoiți sã facã un compromis și sã fie toți de acord cu direcția pe care sã o urmeze, ceea ce a însemnat un progres foarte mare pentru grup.”

Mai departe

Asociaþia Community Aid Network Brașov

„Programul VIAÞA reuºeste sã creeze un mediu sigur din punct de vedere fizic ºi emoþional. Astfel, oferã participanþilor sentimentul de încredere de sine ºi în ceilalþi, ce îi pregãteºte pentru provocãrile din cadrul ºi din afara cursului. Fiecare activitate este urmatã de o discuþie, care ajutã participanþii sã reflecteze asupra lucrurilor pe care le-au învãþat.”

Mai departe

Irina Botezatu, Asociația Romano ButiQ

„Echipa din Tabãra VIAȚA ne-a impresionat si nu putem spune decât : JOS PÃLÃRIA! Cât despre cei aproape 100 de copii care au participat, suntem siguri cã își vor aminti tot timpul de zilele petrecute la Straja, de lideri și de experiența fainã de acolo.”


Mai departe
Parteneri:
Parteneri media: