Contact    

Programul VIAŢA / Tuşnad / Activităţi


În tot ceea ce facem în Tabãra VIAÞA, ne bazãm pe politica „0 accidente”, iar siguranþa copiilor ºi a tinerilor este prioritate pentru noi.

VIAÞA foloseºte un design de activitãþi ºi o curriculã care au fost dezvoltate ºi îmbunãtãþite de-a lungul mai multor decenii de cãtre experþi în educaþie prin aventurã. Elementele cursului au fost construite în acord cu standardele impuse de ACCT (Association for Challenge Course Tehnology) de Rich Klanscieck, cel mai bun inginer în domeniul cursurilor de frânghii din cadrul organizaþiei Project Adventure, SUA. Cursul este foarte bine structurat ºi în ce priveºte etapizarea activitãþilor.

Programul VIAÞA reuºeste sã creeze un mediu sigur din punct de vedere fizic ºi emoþional. Astfel, oferã participanþilor sentimentul de încredere de sine ºi în ceilalþi, ce îi pregãteºte pentru provocãrile din cadrul ºi din afara cursului. Fiecare activitate este urmatã de o discuþie, care ajutã participanþii sã reflecteze asupra lucrurilor pe care le-au învãþat aici.

Elementele activitãþilor din VIAÞA Tuºnad sunt grupate în:

Curs de Frânghii la Înãlþime | Curs de Frânghii la Joasã Înãlþime | Drumeție & Orientare | Proiecte de serviciu în folosul comunitãții | Atelier de creație (artsy partsy) |
 • Drumeție și orientare  Pregãteºte-te de excursie! Una dintre zilele de Tabãrã este dedicatã drumeþiei ºi orientãrii. În funcþie de condiþiile meteorologice ºi caracteristicile grupului, vei merge alãturi de echipa VIAÞA într-o drumeþie fascinantã la
  Lacul Sfânta Ana sau la Piatra Șoimilor.

  În timpul activitãții, te vei familiariza cu principiile
  Leave no trace și vei participa la un atelier de orientare cu busola, combinat cu o vânãtoare de indicii (treasure hunt).

  Îþi vei dezvolta încrederea în tine ºi în ceilalþi ºi vei învãþa sã te orientezi folosind busola ºi harta! ªi mai trebuie sã ºtii cã participanþii sunt provocaþi sã reflecteze asupra propriilor valori morale ºi la definirea de scopuri în viaþã.

Parteneri:
Parteneri media: