Contact    

Programul VIAŢA / Tuşnad / Staff


Csaba Ferencz (Lötyi)


Lötyi s-a întâlnit cu metoda VIAȚA în anul 2010, participând la Tabãra VIAȚA Straja 2010 în calitate de asistent director. Pe lângã aspectele tehnice legate de cursul de frânghii, pe durata a 2 luni a contribuit și la coordonarea activitãților și a facilitatorilor din cadrul Taberei.

Este acreditat CNFPA pe ocupația de Animator Centre de Vacanțã și în prezent este student în anul 3 la UBB - Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicãrii.

De asemenea, este membru fondator al Asociaței Green Zone din Bãile Tușnad, organizație partenerã FNO în dezvoltarea programului de educație prin aventurã VIAȚA Tușnad.


Csongor Sipos (Csongi)


Csongi a experimentat metoda VIAȚA în anul 2012, participând la Tabãra VIAȚA Straja 2012 în calitate de facilitator. În vara anului 2013 a lucrat la Parcul de Aventurã din Bãile Tușnad.

Este acreditat CNFPA pe ocupația de Animator Centre de Vacanțã și în prezent este voluntar la Asociația Vox Iuventutis din Bãile Tușnad, unde colaboreazã la activitãțile organizate de voluntari europeni – aflați aici în stagiul de voluntariat din cadrul programului Serviciul European de Voluntariat.  
Fiind o fire activã, a participat la majoritatea inițiativelor de dezvoltare comunitarã organizate de ONG-urile din Bãile Tușnad.  


Gabriella Nemes (Babó)


Prima întâlnire cu programul VIAȚA a avut loc în anul 2010, cu ocazia participãrii și absolvirii cursului de Animator Centre de Vacanțã, organizat de FNO în Straja. De atunci este pasionatã de metoda educației prin experiențã și participã la programul VIAȚA Tușnad în calitate de facilitator voluntar și trainer.

Încã de la prima întâlnire cu acest program, Babó s-a implicat în activitãțile specifice VIAȚA, atât la Straja cât și la Bãile Tușnad.

Este absolventã a Facultãții de Psihologie ºi ªtiinþe ale Educaþiei (2010), precum și a programului de Master de Consultanþã ºi Intervenþie Psihologicã din cadrul Universitãþii Babeº Bolyai (2012). În 2010 a început un proces mai lung de formare la Asociaþia Românã de Psihoterapie Integrativã. În 2011, a absolvit cursul acreditat ANC / CNFPA de Animator Centre de Vacanþã, iar în 2012 cel de Formator.

În prezent este instructoare la Asociaþia Provitalis, unde organizeazã activitãþi educaþionale pentru copii cu deficienþã de vedere ºi nevãzãtori. În același timp, este și vicepreºedintele în asociaþia Vox Iuventutis, care se ocupã cu organizarea a diferite programe educaþionale nonformale pentru copii ºi tineret.


Huba Kovács


Absolvent al Facultãții de Inginerie Electricã și Știința Calculatoarelor din cadrul Universitãții Transilvania din Brașov, Huba a devenit pasionat de metoda VIAȚA în anul 2011, cu ocazia unei vizite de lucru aechipei VIAȚA Tușnad la Straja. De atunci s-a implicat,în calitate de voluntar, în tot procesul de dezvoltare a programului în Bãile Tușnad.

S-a implicat nu numai în construcția elementelor cursului de frânghii, ci și în organizarea și gestionarea proiectelor locale și regionale derulate în contextul programului VIAȚA (de exemplu evenimentul Zile Active din Miercurea Ciuc, la care au participat peste 1500 de persoane).

Este unul dintre voluntarii de bazã din cadrul Asociației Green Zone și a participat la toate inițiativele și evenimentele ONG-urilor din Bãile Tușnad (amenajarea izvoarelor minerale, organizare de competiții sportive, strângerea deșeurilor de pe malul râului Olt).


Loránd Butyka


Loránd Butyka s-a alãturat oficial echipei FNO în luna mai 2013 și în prezent este coordonatorul local al programului VIAȚA din Bãile Tușnad.

Colaborarea cu Fundația Noi Orizonturi a început pe bazã de voluntariat în 2010, împreunã cu ideea lansãrii Programului VIAȚA ºi în Bãile Tușnad. Este membru fondator al Asociaței Green Zone din Bãile Tușnad, organizație partenerã FNO în dezvoltarea programului de educație prin aventurã VIAȚA Tușnad.

Este absolvent al UBB - Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicãrii, specializarea Administrația publicã localã precum și al programului de Masterat în Politici publice din cadrul SNSPA București. Este acreditat ANC / CNFPA în domeniile de Formator și Animator Centre de Vacanțã; are experiențã în învãțãmântul superior, ocupând timp de 7 ani funcția de asistent universitar la UBB - Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicãrii.


Maria Butyka


Maria Butyka este Director de Program IMPACT în cadrul Fundaþiei Noi Orizonturi, dar și membrã a echipei VIAȚA Tușnad.

Este acreditatã CNFPA(ANC) ca animator centre de vacanțã și formator ºi þine cursuri în domenii variate ca: management de proiect,managementul conflictelor, comunicare, formare de formatori,
teambuilding, teatru forum,
animație socio-educativã,
animație de tabãrã etc. 

A livrat pânã în acest moment peste 60 de cursuri ºi activitãþi de facilitare grupuri de tineri și adulți pentru diverse instituții și organizații ca: Fundația Noi Orizonturi, Asociația A.R.T. Fusion, British Council, ANPCDEFP.

Este absolventã a Facultãþii de Stiinþe Economice din cadrul Universitãþii Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca ºi a absolvit Masteratul în domeniile Managementului de Proiect ºi Campanii de Comunicare - FJSC, Bucureºti.  Este parte a echipei VIAȚA încã din 2003 având peste 10 de experiențã în domeniul educației prin experințã și a educației prin aventurã.

Parteneri:
Parteneri media: